Întrebări și răspunsuri


Grădinița noastră face înscrieri pe întreaga durată a anul școlar, în concordanță cu locurile disponibile. Cu toate acestea, pentru ocuparea locurilor pentru umătorul an școlar cel mai indicat ar fi să ne contactați începând cu luna martie.

Acomodarea va avea loc treptat, tinându-se cont în primul rând de ritmul fiecărui copil, dar și urmărind un calendar ce va fi comunicat după înscriere.

Mancarea este asigurată în sistem catering de către Greenery, meniurile fiind special gândite pentru ca cei mici să se bucure de mâncare sănătoasă, variată, gătită cu grijă, din ingrediente de calitate, atent alese. Din meniu nu lipsesc alimente precum diferite budinci, din semințe de chia, tapioca, ovăz, supe cremă, cărniță, ouă, legume, foccacia, hummus, fructe variate și multe alte bunătăți. Fiecare săptămână din lună vine cu un meniu diferit.

Canalul de comunicare utilizat de grădinița noastră este aplicația Kinderpedia, primind accesul gratuit la înscriere. Aplicația își are scopul informativ de a vă ține la curent cu starea zilnică a copilul dumneavostră, dar și de a vă oferi un spațiu de comunicare cu educatoarele noastre. 

Pentru a ne desfășura activitățile cu multă îndemânare și pricepere, încurajând independența copilului, e nevoie ca în fiecare zi copilul să vină cu urmatoarele:

- Un ghiozdan cu 2-3 randuri de hainute de schimb

- O plăsuță impermeabilă pentru hainele murdare pe care le ia acasă

- Încălțări de interior

- Scutece/șervețele umede

- Echipament pentru vreme ploioasă (pelerine/salopetă/cizme din cauciuc)

E nevoie ca lucrurile copilului să fie etichetate/ să aibă numele copilului scris. Acest aspect ne ajuta pe toți să prevenim pierderea sau încurcarea lucrurilor copiilor.

Vă recomandăm să le pregătiți copiilor îmbrăcăminte cât mai comodă pentru a-și putea desfășura activitatea. De asemenea, țineți cont de faptul ca pedagogia urmarită de noi încurajează independența în fiecare pas. Vă rugăm să alegeți vestimentația în așa fel încât să nu împiedicăm evoluția naturală a copilului și să vă așteptați ca la finalul zilei să aveți un săculeț plin de haine murdare. Este un semn bun: copilul dumneavoastră a participat activ la activitățile grădiniței.